Jäälintalli

Wilma Polkaus "Wilma"


Jäälintalli Avoin Yhtiö Tallinraitti 18, 90940 Jääli 045-2014104 jaalintalli@jaalintalli.net


Wilma on Tiinan ykköskilpuri. Wilma tuli Jäälintallille vuonna 2005 kun Tiinan edellinen kilpahumma (Hulijohto) loukkasi jalkansa ja tilalle piti saada jonkinlainen ratsunalku.
Wilma tuli tallille Uutelan Tallilta Ylikiimingistä, jossa hevonen oli yrittänyt olla ravihevosena huonolla menestyksellä. Ratsukoulutuksen alussa Wilma osoitti pitävänsä vauhdista ja veikin ratsastajaansa täyttä laukkaa ympäri kenttää kunnes hoksasi että eipä se kannatakaan.
Wilmassa huomattiin kuitenkin heti olevan "sitä jotain" josta näki että tästä hepasta tulee vielä jonain päivänä hyvä ratsu! Wilma osoittikin nopean oppivaisuutensa ja jo muutaman kuukauden kuluttua Tiina ja Wilma olivat hyppelemässä Pohjois-Suomen aluemestaruuksissa sijoittuen neljännekksi suomenhevosten luokassa.

Tämän jälkeen Wilma on osoittanut lahjakkuutensa hyppyhommissa ansaiten ylpeälle omistajalleen esteratsastuskilpailuista rutkasti palkintoja. Wilma on saavuttanut kymmeniä alue- ja kansallisten kisojen sijoituksia, joiden muassa tärkeimpinä esimerkiksi: Wilma on toimii Jäälintallilla tuntiratsuna, ihan aloittelijoilta Wilma saattaa kartata lapasesta kiusaamaan muita kentällä jolkottelevia hevosia joten ratastajalta vaaditaan hieman topakkuutta. Koulutustasoltaan Wilma on HeB (kohti A:ta matkalla) ja re 120 cm.
Kesällä 2010 Wilma astutettiin Vejarin Mahti -nimisellä oriilla ja siitä tuloksena kesällä 2011 saatiin ihana pikkuvarsa Welho :)


Linkki: Wilma Sukupostissa
(alla olevat kuvat sukuposti.net -sivustolta, kuvat linkki galleriasivustolle)


<- Takaisin hevoset -sivulle