Jäälintalli

Ratsastustunnit       klikkaa tästä tuntilukujärjestys ja paikkatilanne ->


Jäälintalli Avoin Yhtiö Tallinraitti 18, 90940 Jääli - jaalintalli@jaalintalli.net - 040-1941775


Jäälintallin ratsastustunnit pidetään max 8 ratsukon ryhmissä.
Ratsastustunneille otetaan pääasiassa vain vakiopaikan varaamia ratsastajia, mutta aluksi kokeilumielessä voit varata paikkasi myös irtotunnille.
Vaadimme kaikilta vakioratsastajiltamme SRL:n jäsenyyden tai Green Cardin.

 • Katso tästä tuntilukujärjestys ja sopiva tunti.
 • varaa oma tuntisi hopotista www.hopoti.com. Tee hopotiin omat tunnukset ja lisää Jäälintalli suosikkitalliksesi. Jäälintallin Hopoti -sivulta löydät tuntilukujärjestyksen ja vapaat paikat tunneilla
 • jos olet uusi tuntilainen, haluat tiedustella sopivaa tuntia itsellesi, tai haluat maksaa ratsastuksesi liikuntaseteleillä, ota yhteyttä Tiinaan 040-1941775 (whatsapp/tekstari tavoittaa nopeiten).

 • yksityistunnit, erikoisryhmät (kuten polttarit/tyky yms) sekä yksityisten valmennukset: Tiina Bergbacka 040-1941775 (mieluiten tekstari/whatsapp). Klikkaa tästä lisätietoa Tiinan tunneista

  Huom! Laitathan asiasi tekstiviestillä/whatsappilla jos puheluun ei vastata!

 • Hinnasto ryhmätunneille (hinnat sis alv)

  Ratsastustuntien hinnat lukujärjestyksen mukaisille ryhmätunneille: Tiina on ratsastuksenohjaaja, estetuomari ja esteratamestari, kilpaillut esteitä 120-tasolle ja koulua HeA-tasolle.
  Eniten sydäntä lähellä ovat esteitä hyppäävät suomenhevoset sekä ratsastajat jotka ovat tavoitteellisia, ja jotka haluavat auttaa hevostaan suoriutumaan tehtävistään harjoittelemalla itse hyvän istunnan ja pehmeän apujen käytön.

  "On epäreilua pakottaa hevosta suorittamaan liikkeitä ja tekemään tehtäviä niin, että ratsastaja itse istunnallaan ja apujen käytöllään vaikeuttaa hevosen työtä. Silloin kun ratsastaja on ja tekee oikein, ei hevosta tarvitse käskeä, riittää kun sille kerrotaan. Kun ratsastaja istuu oikein, säästyy sekä hevosen että ratsastajan selkä. Väärin tehtynä ratsastus voi rikkoa ratsastajan selän, mutta oikein tehtynä se hoitaa sitä! Hevonen on juuri niin kova tai kiero kuin ratsastajansakin on, vain ratsastajan suoruuden ja käden rentouden avulla hevosestakin saadaan suora, rento ja herkkä avuille."