Jäälintalli

Ratsastustunnit       klikkaa tästä tuntilukujärjestys ja paikkatilanne ->


Jäälintalli Avoin Yhtiö Tallinraitti 18, 90940 Jääli - jaalintalli@jaalintalli.net - (ratsastustunnit: 045-329 1602 / Minna)


Jäälintallin ratsastustunnit pidetään max 8 ratsukon ryhmissä.
Ratsastustunneille otetaan pääasiassa vain vakiopaikan varanneita ratsastajia, mutta aluksi kokeilumielessä voit varata paikkasi myös irtotunnille.
Jos et ole käynyt meillä ennen tunneilla, saat ensimmäisen kokeilutuntisi edulliseen 20 euron hintaan! Varaa kokeilutuntti suoraan opettajalta.

Vaadimme kaikilta vakioratsastajiltamme SRL:n jäsenyyden tai Green Cardin. Ratsastusseuran (Jäälin Ratsastajat ry) jäseneksi pääset liittymään osoitteessa www.jaalinratsastajat.net.


  • Ratsastustunnit Jäälintallilla pitää ratsastuksenohjaaja Minna Vehkalahti 045-329 1602.

  • Katso tästä Hopotin sivujen tuntilukujärjestys ja sopiva tunti.
  • varaa oma tuntisi hopotista www.hopoti.com. Tee hopotiin omat tunnukset ja lisää Jäälintalli suosikkitalliksesi. Jäälintallin Hopoti -sivulta löydät tuntilukujärjestyksen ja vapaat paikat tunneilla
  • jos olet uusi tuntilainen, haluat tiedustella sopivaa tuntia itsellesi, tai haluat maksaa ratsastuskorttisi käteisellä tai liikuntaseteleillä, ota yhteyttä Minnaan 045-329 1602 (whatsapp/tekstari tavoittaa nopeiten).

    Huom! Laitathan asiasi aina mieluiten tekstiviestillä/whatsappilla, sekä myös silloin jos puheluun ei vastata!

  • Hinnasto ryhmätunneille (hinnat sis alv)

    Ratsastustuntien hinnat lukujärjestyksen mukaisille ryhmätunneille: