Jäälintalli

Puiroan Popcorni "Poppis"


Jäälintalli Avoin Yhtiö Tallinraitti 18, 90940 Jääli 045-2014104 jaalintalli@jaalintalli.net


Poppis on 22.3.2003 Posiolla syntynyt shettispoika. Kesällä 2008 Poppis saapui Jäälintallille, jossa siitä alettiin koulia lapsille sopivaa ratsua.
Poppiksesta muovautuikin ihana opettelu- ja köpöttelyponi pienimille ihmisille. Myös hyppylahjojansa Poppis on päässyt väläyttelemään tallin kisoissa, Anskun kanssa myös tallin ulkopuolella kisaten 40-50 cm rataa.
Ajohommia Poppiksella on kokeiltu, mutta ne taisivat sujua vähän niin ja näin... nyt toki voisi kokeilla taas uudestaan kun Poppikselle on iän myötä ehkä myös tuota malttia tullut hieman lisää.

Hoitaessa Poppis on ihanan kiltti, ja se seisoo maltillisesti paikoillaan pienimpienkin innokkaiden hoitajien sitä harjatessa. Tämä vuoksi Lotta on päättänyt ottaa Poppiksen itselleen vanhemmiltaan...
Poppiksella voi käydä ratsastamassa ihan pienetkin, se on toiminut vauvaratsunakin. Pienen kokonsa ja kiltteydensä ansiosta kynnys kokeilla ratsastusta Poppiksella on arimmallekin ratsastajalle mahdollisimman pieni.
Kokoraja Poppiksen ratsastajille on noin 40 kg. Huomioon tulee ottaa myös ratsastajan pituus, eli pitkä mutta kevyt ratsastaja voi olla Poppikselle liian iso, sillä pituus vaikuttaa ratsastajan ja näin koko ratsun tasapainoon.

Linkki: Poppis sukupostissa

<- Takaisin hevoset -sivulle