Jäälintalli

Kesän 2018 leirit ja kurssit

Kesän päiväleiri- ja kurssitarjonta:9.-10.6. Kouluratsastuksen tehokurssi HeB

Kahden päivän HeB -kurssilla syvennytään harjoittelemaan ratsastajan tehokasta ja vaikuttamista sekä oikeanlaista tuntumaa hevoseensa. HeB -tasolla hevosen askellajien säännöllisyys ja lennokkuus, eteenpäinpyrkimys, takaosan työskentely ja kuuliaisuus, sekä ratsastajan asento, istunta sekä apujen käyttö nousevat tärkeiksi arvosteluperusteiksi, joten näiden asioiden harjoittelu nousevat avainasemaan tällä kurssilla. Opettajana kurssilla toimii vaativan tason kouluratsastaja, ratsastuksenohjaaja, ratsastuksenopettajaksi valmistuva Krista Wendelin.
Kurssilla ratsastetaan 2 x 1,5h
Kurssin hinta: omalla hevosella 70 euroa ratsastusaluemaksun maksaneet, muut 90 euroa, ratsastuskoulun hevosella 100 euroa (hinnat sis alv)
Voit myös ilmoittautua omalla hevosellasi Kristan valmennuksiin, 50 euroa yksäritunti (1h) tai 35 euroa kaksaritunti (1h)! Tällöin valmennustunnit räätälöidään luonnollisesti ratsukoiden tason mukaan. Maksutapa kunkin kanssa sovitaan kurssin aikana, ei varausmaksuja.


23.-26.7.2018 Esteratsastusratakurssi C/B (70 - 80 cm)

4 x 1,5h kurssi sisältää tehtäviä sekä C- että B-merkin esteradoista ratsastajien ja hevosten taitotasot huomioon ottaen. Kurssilla ratsastetaan puomi- kavaletti ja estetehtäviä, tarvittaessa ratsukoita voidaan jakaa tasoryhmiin. Kurssin lopuksi mahdollisuus suorittaa C- tai B-merkin esteosuus. Yhdelle kurssille otetaan max 5 kurssilaista, mahdollisuus järjestää 2 kurssia mikäli osallistujia on enemmän kuin 5 (tasoryhmät). Kurssin tunnit pitää ratsastuksenohjaaja, estetuomari Tiina Bergbacka. Kurssilaisten niin halutessa, suoritukset videoidaan ja kurssin lopuksi istahdamme pullakahvien ääreen ihailemaan ratsastussuorituksia ja juhlimaan, mikäli joku sai merkkisuorituksensa valmiiksi!
Hinta omalla hevosella 100 euroa, ratsastuskoulun hevosella 160 euroa (hinnat sis alv)

31.7.-2.8.2018 Perusmerkkikurssi

Kolmen päivän perusmerkkikurssi on tarkoitettu ratsastajille jotka haluavat suorittaa ratsastuksen perusmerkin. Kun ratsastaja hallitsee oikean kevennyksen tunnistamisen, kevennyksen vaihtamisen, harjoitusravin, sekä oikean että vasemman laukan ratsastamisen sekä sujuvat siirtymiset askellajista toiseen, on aika suorittaa perusmerkki! Ratsastajan on jo ennen kurssia osattava itse hoitaa ja varustaa hevosensa tunnille ja noustava itse ratsunsa selkään. Kurssin päätteeksi jokainen tekee perusmerkkisuorituksen (hoitaminen + ratsastuskoe). Kouluratsastustehtävien lisäksi tunneilla mennään myös perusmerkin ratsastuskoetta tukevia puomi- ja miniristikkoharjoituksia ratsastajien niin halutessa. Kurssilla ratsastetaan ja harjoitellaan perusmerkkiin liittyviä asioita (käsitely + ratsastus) yhteensä 4 tuntia (3 x noin 80 min).
Kaikki perusmerkkikurssilaiset palkitaan kurssin päätteeksi ruusukkeilla, ja merkkisuorituksen hyväksytysti läpäisseet lisäksi todistuksilla ja (sekä perusmerkkipinssein mikäli seuraan kuuluva suorittaja haluaa sen ostaa seuralta lisähintaan 8 euroa). Kurssin ohjaa Tiina Bergbacka tai joku muu ratsastuksenohaajistamme.
Kurssin hinta on 100 euroa ratsastuskoulun hevosella, omalla hevosella 65 euroa (hinnat sis alv)


Kaikkien muiden kurssien, paitsi kahden päivän koulurastastuskurssin (Krsita Wendelin) maksamiseen voi käyttää tallipisteitä. Kursseille otetaan max 5 kurssilaista/kurssi.
Kursseille ilmoittaudutaan Tiinalle sähköpostitse: jaalintalli@jaalintalli.net tai tekstiviestillä /whatsappilla 040 194 1775. Kaikkien kurssien varausmaksu on 30 euroa ja se laskutetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täytetään varausmaksun maksamisjärjestyksessä. Varausmaksua ei palauteta mikäli kurssilainen peruu tulonsa. Loppulaskun eräpäivä on viikkoa ennen kurssin alkua.
Jäälintalli Avoin Yhtiö Tallinraitti 18, 90940 Jääli jaalintalli@jaalintalli.net